• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • RSS

De straffe communicatieblog

Aroma blog

Accosea versterkt imago door communicatie

Accommodation at Sea, kortweg Accosea, is een Nederlandse onderneming actief in de maritieme sector. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt mobiele leef-, slaap- en/of kantoorunits die geplaatst worden op grote schepen en platformen in zeeën en oceanen. Elke unit vertrekt steeds van een standaard container die omgetoverd wordt tot een oplossing op maat.

Om Accommodation at Sea als premium B2B-bedrijf te positioneren, heeft Aroma Communicatie de focus gelegd op een professionele online visualisering van Accosea. We ontwikkelden een nieuwe, responsive website. www.accosea.com is de nieuwe online thuishaven van Accommodation at Sea. Het .com-domein dient om het internationaal karakter van het bedrijf te accentueren. De voertaal op de website is dan ook uitsluitend Engels.

Om de toegevoegde waarde van Accommodation at Sea bondig en begrijpbaar samen te vatten, realiseerden we een one minute animatievideo. De video is geïmplementeerd op de website en zal ook ingezet worden als promovideo bij deelnames aan beurzen.

Bezoek hier de nieuwe website van Accommodation at Sea.

Klik hier en bekijk de one minute animatievideo.

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×