Voor al wie nood heeft aan straffe communicatie

Aroma Communicatie werkt zowel voor bedrijven als organisaties. Onder onze klanten tellen we KMO’s, grote ondernemingen, lokale, provinciale en Vlaamse overheden, non-profit organisaties én social-profit instellingen. Elke klant benaderen we vanuit een persoonlijke invalshoek. Samen gaan we op pad voor uitmuntende resultaten.

We zijn een op en top Kempens communicatiebureau met een sterke voet aan de grond in de eigen regio. Toch voelen we ons niet gebonden aan de Kempense zandgronden. We werken en denken voor onze klanten regionaal én nationaal.

Onze klanten aan het woord

Stijn Dierckx - ARTE

Stijn Dierckx

Arte interieur-keukens

"Arte interieur-keukens, de nieuwste pijler binnen Thys bouwprojecten, is logogewijs overduidelijk gelinkt aan het overkoepelende bedrijf Thys bouwprojecten. De eenvoudige, maar ingenieus creatieve logospeling van Aroma Communicatie trok ons over de streep. Het logo stond meteen op scherp, waarna het traject van de huisstijl werd bewandeld. Het vervolgverhaal – lees: naamkaartjes, briefhoofd, envelop, presentatiemap en blocnotes – staat er en straalt kwaliteit, degelijkheid, creativiteit en vertrouwen uit.

Lees meer

Precies waar wij met Arte interieur-keukens voor staan. De website staat in de steigers en gaat binnenkort live. Hier staan sfeer en uitstraling centraal, met concrete realisaties om bij weg te dromen. Aroma Communicatie heeft ons op weg gezet. Wij zijn er helemaal klaar voor."

 

Website: Arte interieur-keukens

 
Sisi Engelbosch - IN CONTROL

Sisi Engelbosch

IN CONTROL

"'Wanneer je eraan denkt om een firma op te starten, moet je jezelf een hele hoop vragen stellen alvorens van start te gaan. Wat wil ik doen? Wie is mijn doelgroep? Onder welke naam wil ik naar buiten komen? Is dit iets wat gevraagd wordt in deze economische tijden? …

De firmanaam 'In Control' werd heel snel gevonden, aangezien ik het héél belangrijk vind om je job onder contole te hebben. Een naam was 1 ding, maar hoe kon ik dat nu best visualiseren? In Control moest een zakelijk karakter uitstralen, cijfermatig, sober, maar met de focus op positieve verwezenlijkingen.

Lees meer

Wanneer je zaken doet, is het heel belangrijk dat je een goeie verstandhouding hebt met je zakenpartner. Van bij het eerste gesprek met Roel, had ik onmiddellijk de indruk dat hij begreep wat ik wou, waar ik naartoe wilde, wat mijn doel was. Een eerste kennismakingsgesprek werd al gauw omgezet naar verschillende denkpistes, verwezenlijkingen, ideeën, …

In een stroomversnelling volgde de afspraken elkaar op, steeds werd elk puzzelstukje mooi in beeld gebracht. Aroma Communicatie heeft voor mijn firma de volledige huisstijl verzorgd: visitekaartjes, omslagen, briefpapier, website, logo's, etc. Dank zij Aroma Communicatie kan ik zeggen: alles is 'In Control"

 

Website: IN CONTROL

 
Geert Scheepers - Geo-Groep N.V.

Geert Scheepers

Geo-Groep N.V.

"Eerder toevallig zijn we met het toenmalige ‘Go4IT’ in contact gekomen. Aanvankelijk hebben ze voor ons enkele technische fiches ontworpen. Intussen hebben wij ook een nieuwe presentatiemap, businesscards en nieuwe brochures via het huidige ‘Aroma Communicatie’ laten ontwikkelen. Recent is zelfs onze gloednieuwe website online gegaan. Alles gecentraliseerd binnen één firma heeft het mogelijk gemaakt om een concept, een huisstijl te creëren. De communicatie verloopt steeds vlot en doeltreffend."

 

Website: Geo-Groep

 
Jan Hermans - Hermans Hout en Habitat

Jan Hermans

Hermans Hout en Habitat

"Samen met Aroma Communicatie heb ik de voorbije maanden een intensief en boeiend traject afgelegd. Na een eerste verkennend gesprek waarbij de verwachtingen en grenzen werden afgetast, volgden zeer concrete en gedetailleerde offertes. Mijn doelstelling was om Hermans Hout en Habitat na tien jaar een verfrissende look mee te geven waarbij energiezuinig bouwen duidelijk naar voor komt. Het nieuwe logo vormde het startpunt waaruit de huisstijl logisch verder vloeide. 

Lees meer

Vandaag zijn we helemaal klaar voor de toekomst: een verzorgd logo met dito huisstijl, een nieuwe site en een strakke gevelbelettering. Kortom; de uitstraling die we voor ogen hadden. Ik blik tevreden terug op het traject dat ik samen met het Aroma Communicatie-team heb afgelegd."

 

Website: Houtskeletbouw

Steven Leys - IMAC België

Steven Leys

IMAC België

"IMAC bestaat binnenkort 10 jaar, daarom vond ik het hoog tijd om onze huisstijl eens te laten herbekijken. Via een leuke actie vorig jaar rond het Belgisch kampioenschap wielrennen in Geel ben ik dan toevallig in contact gekomen met toen nog 'Go4it'. Alsof ze het wisten, eigenlijk belden zij me net op het goeie moment, ik was immers op zoek naar een professioneel bureau dat me zou kunnen bijstaan bij het ontwikkelen van een nieuw logo,

Lees meer

om van daaruit deze nieuwe lijn door te trekken naar visitekaartjes, briefpapier, presentatiemap, website, bedrijfskleding enzoverder. Zonder twijfel hebben zij dit uitstekend aangepakt: na een kennismakingsgesprek, waarin ik kon toelichten wat mijn visie was, hebben we tijdens een tweede meeting samen een plan van aanpak opgesteld. Zodoende werden de krijtlijnen uitgezet, zodat hun creatieve talenten een startpunt hadden. Uiteraard hebben ze om te beginnen veel aandacht besteed aan het logo. "Dat moet goed zitten" vertelden ze mij, de rest komt vanzelf. Zo blijkt, IMAC krijgt veel positieve commentaar op het nieuwe imago dat we momenteel lanceren, en dit komt onze samenwerking alleen maar ten goede. Ik wens Aroma dan ook veel succes met hun nieuwe imago, ze hebben er werk van gemaakt... en wat mij betreft: dit smaakt naar meer!"

Ann Schuurmans - Fien en Fons

Ann Schuurmans

Fien en Fons

"Vanaf de start van mijn baby- en kinderkledingwinkel Fien en Fons werk ik nauw samen met Aroma Communicatie. Door wederzijds overleg en inbreng langs beide zijden hebben we al veel positieve resultaten behaald. Aroma Communicatie ontwerpt en drukt mijn direct mailings, houdt mijn website up to date en tekent mee de mediaplanning uit. We stippelen samen aan de weg om mijn winkel de gepaste uitstraling te geven naar de buitenwereld en dit onder meer door onze positieve samenwerking!"

 

Website: fienenfons

 
Gianni Roelans - Verandaland Prefecta

Gianni Roelans

Verandaland Perfecta

"Verandaland Perfecta vertrouwt al meerdere jaren haar communicatie toe aan Aroma Communicatie. Die samenwerking resulteerde steeds in stijlvol, doelgericht en kwaliteitsvol materiaal. Folders, blocnotes, website, advertenties en gedegen communicatieadvies & -planning. Bij Aroma Communicatie zijn we in goede handen."

 

Website: verandalandperfecta

 
 
Ellis Boons - Elliskleertjes

Ellis Boons

Ellis Kleertjes

"Ik heb Aroma Communicatie gevonden via Google, dus ik wist niet wat ik mocht verwachten. Maar reeds vanaf het eerste moment werd ik zeer hartelijk ontvangen. Als beginnende ondernemer had ik nood aan vakmensen en dat heb ik gevonden bij Aroma Communicatie. Ze hebben mij steeds bijgestaan met raad en daad. En dat doen ze nog steeds. Ik heb alle facetten doorlopen, van het ontwerp van het logo tot de programmatie van de webshop.

Lees meer

Elke medewerker heeft mij steeds de beste service gegeven. Het moest naar mijn zin zijn, feedback was steeds welkom. Deze mensen hebben mijn droom helpen waarmaken en daar ben ik zeer blij om! En ik weet dat ik nu ook nog steeds bij hen terecht kan, dat geeft een zeker gevoel. Want de service nadien is natuurlijk ook heel belangrijk!"

 

Website: elliskleertjes

Dany Van kerckhoven

Agimex

"Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat. Onderstaand overzicht van enkele reacties die we mochten ontvangen na de lancering."

  • "Wow, mooie maar vooral gemakkelijke website. Proficiat!"
  • "Een mooie website. Lekker overzichtelijk en met veel mooie afbeeldingen;-)"
  • "Gefeliciteerd met de website, ziet er zeer professioneel en overzichtelijk uit."

Lees meer

  • "Van harte gefeliciteerd met de mooie website. Een professioneel statement."
  • "Je mag heel terecht trots zijn! Gefeliciteerd met jullie site, het ziet er heel mooi uit, nuttige informatie, logische opbouw. Top!"
  • "Voorwaar een geslaagde en zeer professionele website. Mijn felicitaties hiervoor."

 

Website: agimex