Subsidie

KMO-portefeuille

Subsidie

Aroma Communicatie is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille, diensten advies en opleiding. We behaalden deze erkenning door onze kwaliteitsvolle dienstverlening.

Ons erkenningsnummer Advies: DV.A106189
Ons erkenningsnummer Opleiding: DV.O214667
 

Sinds 1 april 2016 is de procedure rond de subsidieaanvraag vereenvoudigd. Hieronder leest u hoe u een subsidieaanvraag indient.

Stap 1: U sluit een overeenkomst af met Aroma Communicatie. 

Stap 2: U doet een subsidieaanvraag via kmoportefeuille.be.  Als dienstverlener dienen wij deze aanvraag alleen nog maar te controleren en niet meer apart te bevestigen. Let wel: deze aanvraag dient ten laatste 14 kalenderdagen na de aanvang van de prestatie te gebeuren!

Stap 3: U ontvangt via e-mail instructies van de kmo-portefeuille.

Stap 4: U stort de eigen bijdrage aan de kmo-portefeuille. Het subsidiebedrag bedraagt 40% of 30% van het totaalbedrag, afhankelijk of u een kleine of middelgrote onderneming bent. De BTW dient rechtstreeks gestort te worden op de rekening van Aroma Communicatie.

Stap 5: Nadat de Vlaamse Overheid het nettobedrag gedeeltelijk heeft aangevuld, geeft u de opdracht om het nettobedrag door te storten op rekening van Aroma Communicatie.

Niet helemaal duidelijk wat er nu precies in aanmerking komt?  We leggen het graag helder voor u uit.

Neem contact op met Roel Biesemans of Marieke Deckers op 014 700 595 of stel hier je vraag.