Zij doen het voor u

Het geheim van het juiste aroma schuilt in de individuele koffiebonen. Eens gemalen in de koffiemolen vormen ze samen de heerlijkste koffie. Het team van Aroma bestaat uit getalenteerde en gemotiveerde communicatieprofessionals met de juiste diploma’s op zak. Wanneer we onze specialiteiten samenbrengen voor uw project, dan knettert het van de creativiteit. 

Maak kennis met onze boontjes...

Aroma communicatie is een thuis voor enthousiaste medewerkers met ‘goesting’.  Een plek waar er ruimte is voor innovatief denken en creativiteit.  Met ons sterk team staan wij garant voor een sterk merk.  Want goede medewerkers maken het verschil.

Wil jij graag onze volgende smaakversterker worden? Bekijk onze lopende vacatures en prikkel ons met jouw sollicitatie.

 

 
 

Marieke Deckers

smaakmaker & creatief zaakvoerder

Mijn expertise
"Gedreven, creatief en de puntjes op de ‘i’. Zo omschrijf ik mezelf het best. Als smaakmaker leid ik de grafische studio. Als zaakvoerder zorg ik voor mijn lieve kroost creatieve medewerkers. "

Lees meer

Ik volgde kunstonderwijs en groeide door tot volwaardig vormgeefster na mijn opleiding Grafische en Reclamevormgeving aan Sint-Lucas in Antwerpen. In vorige jobs was ik grafisch verantwoordelijk voor nationale en internationale projecten van onder meer Mercedes-Benz en Bridgestone.

Mijn koffie
De ochtendspits met de kinderen verhindert me om rustig van een geurend kopje koffie te genieten. Ik kies dan ook voor een snelle kop om wakker te worden. Liefst met wat melk en suiker. Voluit genieten doe ik dan weer met een koffie verkeerd met suiker. Iets zoet - een koekje of chocolaatje - mag daarbij nooit ontbreken. Dat is soms zelfs stiekem de reden dat ik een koffie bestel.

Contacteer Marieke Deckers   |   LinkedIn Marieke Deckers
 

Roel Biesemans

fijnproever & zaakvoerder

Mijn expertise
"Al 20 jaar ben ik actief binnen vele communicatiedomeinen. Eerst in de media en sinds 2007 als fijnproever bij Aroma. Als communicatiestrateeg vervul ik een advieserende rol en teken ik mee de krijtlijnen uit voor de langetermijnvisie van Aroma."

Lees meer

Ik deel mijn kennis en ervaring als lector communicatieanalyse, communicatieplanning, interculturele communicatie, communicatievaardigheden en marketingconcepten in de opleidingstrajecten van Ondernemingscommunicatie, KMO Management, Marketing, Rechtspraktijk en Openbare besturen aan het HIK. Daarnaast ben ik ook nog docent multimedia, e-media, sociale media en digitale fotografie.

Mijn koffie
Mijn eerste kop koffie drink ik ’s ochtends op kantoor. Mijn voorkeur gaat uit naar pure koffie, zonder melk, zonder suiker. Een smaakvolle koffie is voor mij gelijkwaardig aan een goed dessert.

Contacteer Roel Biesemans   |   Facebook Roel Biesemans Twitter Roel Biesemans LinkedIn Roel Biesemans Google+ Roel Biesemans
 

Mandi Gaiani

smaakversterker & junior art director

Mijn expertise
"Als grafisch ontwerpster streef ik naar ontwerpen die mee zijn met hun tijd, aanspreken én overeenstemmen met de wensen van de klant. Mijn passie voor grafische vormgeving moet van mijn ontwerpen afstralen."

Lees meer

Ik behaalde een Master of Arts, afstudeerrichting grafisch ontwerp. Binnen Aroma breng ik alles wat met drukwerk te maken heeft tot een goed einde.

Mijn koffie
Een smakelijke koffie staat voor mij gelijk met een goed gevoel waarmee ik de dag kan beginnen. Vooraleer ik start met mijn eerste taken, schenk ik mezelf een stevige kop koffie in. Liefst niet te slap en waterig, wel met een scheutje melk en suiker. Af en toe waag ik me aan een kleine, straffe Italiaanse koffie. Uiteraard homemade. Perfect om een lekker familiediner af te sluiten.

Contacteer Mandi Gaiani
 

Team Development

Smaak- en webontwikkelaars

Gedeelde expertise
"Een team van 12 webspecialisten zorgt voor een vlotte en meest  technisch optimale ontwikkeling van uw website, webshop of webapplicatie."

Lees meer

Technisch evolueert alles zeer snel en bovendien zijn er zoveel mogelijkheden en specialisaties. Om ons niet te moeten beperken in het bieden van oplossingen voor onze klanten, slaan we de handen in mekaar met Mediasoft. Dit stelt ons in staat om onze klanten op technisch vlak optimaal verder te helpen. Afhankelijk van de noden en doelstellingen werken we op het meest optimale platform. Geen beperkingen, maar altijd met een open vizier oplossingen aanbieden, werkt productief en motiverend.

Contacteer Team Development
 

Kristof Verheyden

internetmarketeer

Mijn expertise
"Als freelance internet marketeer help ik de klanten van Aroma Communicatie met hun online strategie, SEO & SEA (AdWords). Hiervoor kan ik rekenen op een solide expertise in Search Engine Marketing, PPC programma's, e-mail & affiliate marketing en App Store marketing. Bovendien ben ik in het bezit van meerdere Google AdWords en Google Analytics certificaten."

Lees meer

Ik heb meer dan 10 jaar "traditionele" sales & marketing ervaring en meer dan 7 jaar online ervaring in diverse sectoren. In combinatie met een Bachelor in Marketing en een passie voor het internet sinds 1997 denk ik dat je kan spreken over een digitale marketeer "pur sang".
Mijn doel is steeds om voor onze klanten producten te bouwen en strategieën op te zetten die een hoge omzet genereren.

Mijn koffie
Als rasechte foodie met een hart voor de betere gastronomie hou ik van zuivere smaken en het betere werk. Bloggen over mijn gastronomische capriolen doe ik, als ik tijd over heb, op mijn foodblog Le Gourmand Belge.
Ik drink mijn kwaliteitskoffie liefst vers gemalen en perfect gezet. Zwart, dat spreekt. En daar mag een stukje donkere (min. 70% cacao) chocolade bij.
Ik investeerde meer dan 15 jaar geleden al in een professioneel toestel dat ik tot op de dag van vandaag met veel liefde soigneer. Maar soms ga ik vreemd en dan kan je me achter mijn MacBook vinden in een leuke koffiebar om een nieuwe mélange uit te proberen.

Contacteer Kristof Verheyden
 

Roeland Kortleven

stille genieter & informatiearchitect/copywriter

Mijn expertise
"Als freelancer voor Aroma Communicatie ben ik de man van de letters en de informatiearchitectuur. Net zoals een architect het plan van uw huis tekent, werk ik een inhoudelijke structuur uit voor uw website en schrijf ik alle nodige teksten."

Lees meer

Daarbij verplaats ik me maximaal in de positie van uw potentiële klanten. Mijn doel? Uw sitebezoekers meteen naar de juiste informatie leiden en hen daar informeren én overtuigen. Uiteraard bekijk ik deze teksten ook door de bril van Google. De afgelopen jaren schreef ik voor uiteenlopende bedrijfssectoren, waardoor ik inhoudelijk een echte allrounder ben.

Mijn koffie
Een kopje koffie staat voor mij gelijk met wakker worden. Het krantje uit de brievenbus, radionieuws op de achtergrond en de koffiezetmachine die langzaam doorloopt. Terwijl ik een boterhammetje opsmeer, waaien de heerlijke aroma’s me al tegemoet. Nu nog een wolkje melk en een klontje suiker. Meer heb ik niet nodig voor een geslaagd begin van de dag.

Contacteer Roeland Kortleven
 

Koen Deckers

visueel smaakgever & filmmaker

Mijn expertise
"Ik verzorg als freelancer alles wat met beelden te maken heeft. Reclamespotjes, publi-reportages en bedrijfsfilms zijn mijn “cup of coffee”."

Lees meer

Na mijn audio-visuele opleiding aan het R.I.T.S. in Brussel, ben ik heel wat jaren actief geweest in de Vlaamse tv en film industrie alvorens mijn eigen zaak op te starten. Het is mijn taak om uw klanten mee te laten leven met uw bedrijf met behulp van meesleepende beelden.

Mijn koffie
Ik hou van originele koffies. Een echte Italiaanse kop cappucino, of een straffe mokka. Kwaliteit boven kwantiteit, ook voor mijn koffie.

Contacteer Koen Deckers