Alles vertrekt vanuit deskundig communicatieadvies

Onze missie

Wij brengen ondernemingen en organisaties tot betere resultaten door het creatief en effectief versterken, verbeteren en bewaken van hun imago en communicatie. Zo stimuleren we achterliggend de economische groei.

Onze visie

Door het analyseren en doorgronden van de missie, de visie en de doelstellingen van onze klanten reiken wij strategische communicatietools op maat aan zodat deze op korte én lange termijn leiden naar betere resultaten.

Onze kernwaarden

1. Klantgerichtheid

2. Inzet en verantwoordelijkheid

3. One Team

4. Open communicatie

5. Fun en beleving

6. Vernieuwen en verbeteren

7. Winst en groei

8. Respect en ethiek

9. Duidelijkheid

10. Think & Act positive

11. Think 'out of the box'

Vinger aan de pols

Als communicatiebureau houden we voortdurend de vinger aan de pols in de bedrijfswereld. Zo zijn we actief lid van Voka Kempen, Voka Antwerpen/Waasland en Unizo. Voor onze digitale dienstverlening zijn we actief lid van FeWeb.

Onze aanpak: de Aroma groeidriehoek

Wij zijn ervan overtuigd dat elk sterk merk aan 3 basisfundamenten moet werken om groei te creëren:

  • het merk vergroten
  • de omzet verhogen
  • de klantenrelaties versterken

We starten telkens vanuit deze drie grondbeginselen en benaderen elke klant vanuit een persoonlijke invalshoek. Wat heeft u nodig om te groeien als merk? We kijken naar uw missie en visie. Wie zijn uw klanten? Hoe communiceren zij? Via welke kanalen?

Weten we wie u bent, wat u doet, wie uw klanten en vooral ook wat uw doelstellingen zijn, dan gaan we samen met u op pad voor uitmuntende resultaten. We brengen de juiste tools in kaart om tot een sterk imago te komen en werken deze samen met u doelgericht uit.

Neem alvast contact op met één van onze communicatie experten.

Smaakvolle seminars en workshops

Onze jarenlange kennis en ervaring zijn waardevolle bronnen van informatie.

Op vraag van vele ondernemers delen we onze kennis via de Aroma Academie. Dit kan gaan van seminars en workshops tot volledige opleidingstrajecten met certificaten en gehomologeerde diploma’s.

Hiervoor werkt Aroma Academie samen met erkende onderwijspartners.